Voorbereiden op klimaatverandering? Denk en praat mee!

De verandering van ons klimaat gaat ons allemaal aan. En met gevolgen als extreme hitte, droogte en wateroverlast krijgt iedereen te maken. Ook in onze gemeente. In Leiderdorp kijken we daarom hoe we ons kunnen voorbereiden op de verandering van het klimaat. We hebben nu een opzet van een plan gemaakt. Graag bespreken wij dit met u tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 19 april.

Deze is van 16.00 tot 19.00 uur in het Milieu Educatief Centrum (MEC Van Diepeningenlaan 110e). U kunt gebruik maken van de hoofdingang van de Sterrentuin of zij-ingang van het MEC.

Hoe ziet de inloopbijeenkomst eruit?

Er is tijdens de inloopbijeenkomst op verschillende tijdstippen een korte presentatie. Namelijk om 16.30, 17.30 en 18.30 uur. Hierin vertellen we wat de gevolgen van klimaatverandering voor de gemeente en voor u als inwoner kunnen zijn. Wij horen graag hoe u de gevolgen van klimaatverandering in het dorp wil aanpakken. Dit kan ook om de aanpak in uw buurt, straat of uw eigen tuin gaan.

Van ging er aan vooraf?

Om een opzet van het plan te kunnen maken hebben we verschillende onderzoeken gedaan. Ook zijn er gesprekken gevoerd met professionals.We hebben daarom al een idee van wat er moet gebeuren om Leiderdorp klaar te maken voor de gevolgen van klimaatveranderingen. Maar nu is het dus tijd om met u in gesprek te gaan. Zo komen we met elkaar tot een goed plan.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, dan kan dit door een mail te sturen naar info@leiderdorp.nl. Graag onder vermelding van ‘Inloopbijeenkomst Klimaatverandering’. Aanmelden is niet nodig, maar stellen wij wel op prijs in verband met de voorbereiding.

Deel dit nieuwsbericht