Ondernemersevenement

Logo van het evenement, met daarin de details van de avond

De gemeente Leiderdorp organiseert speciaal voor lokale ondernemers een ondernemersevenement. Op deze manier wil de gemeente haar ondernemers informeren en een netwerkmogelijkheid bieden. Het evenement is op 11 juni in het gemeentehuis.

Programma

Het evenement start om 16.30 uur met een informatiemarkt. Op deze markt kunnen ondernemers terecht bij diverse stands. De gemeente geeft hier informatie die van pas komt bij het ondernemerschap. U vindt er informatie over onder andere handhaving en evenementen. Voor de onderwerpen De Baanderij en Duurzaamheid zijn er grotere stands. Hier wordt om 17.30 uur meer uitgebreide informatie gegeven.

Om 17.30 uur start er ook een talkshow in het atrium van het gemeentehuis. Presentator Rudo Slappendel en tafelheer Herman Romeijn gaan in gesprek met diverse Leiderdorpse ondernemers. Met nieuwe ondernemers en ondernemers die al jarenlang in het dorp ondernemen, worden verschillende aspecten van het ondernemerschap besproken. Aansluitend aan de talkshow is het mogelijk om met elkaar na te praten en te netwerken. In het atrium staat er dan een barista en is de Leiderdorpse foodtruck TASTY Cookie aanwezig.

Aanmelden

Kijk voor het volledige programma en schrijf u in op lovleiderdorp.nl/evenement/ondernemersevenement-gemeenteleiderdorp/.

Deel dit nieuwsbericht