Met een betaalbaar energiecontract de komende winter door

Handen met lamp

De ontwikkelingen in de energiemarkt gaan snel. Het kan daarbij lastig zijn om het juiste energiecontract te kiezen, omdat er zoveel keuzes zijn. Welk contract past het beste bij u? Wilt u een vast contract voor 1 of 5 jaar? Waar kunt u gas en elektra krijgen tegen het laagste tarief? De gemeente heeft een samenwerking met www.gezondverzekerd.nl/goedkopeenergie die daarbij helpt. Zij bieden een vergelijkingssite aan waarbij u uw eigen energiecontract kunt vergelijken. Dit kunt u doen met een aantal deelnemende energieleveranciers die een speciaal aanbod doen voor inwoners met een laag inkomen. Er is ook persoonlijk advies mogelijk.

Voordelen van goedkope energie

Op www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie staat een aanbod aan energiecontracten van een aantal energieleveranciers. Met deze energieleveranciers hebben zij speciale afspraken, zodat zij inwoners een uniek aanbod kunnen doen. Als u overstapt via deze website, dan krijgt u onder andere de volgende voordelen:

  • u hoeft vooraf geen bedrag te betalen;
  • u ontvangt het beste aanbod per aanbieder;
  • u sluit altijd een vast energiecontract af. Dit betekent dat uw maandelijkse kosten voor een langere tijd gelijk blijven;
  • u krijgt altijd groene energie.

Kies zelf het contract dat bij u past

Op de website kunt u zelf snel en makkelijk een vergelijking maken tussen verschillende energieleveranciers en uw overstap regelen. Dit laatste is niet altijd nodig. Mocht uw huidige contract de beste optie zijn, wordt dat ook aangegeven. Zijn er wel andere opties en wilt u overstappen, maar heeft u vragen tijdens het invullen van de gegevens op de website, dan kunt u bellen of chatten. Energiecoaches van www.gezondverzekerd.nl/goedkopeenergie helpen u dan telefonisch met het invullen van het formulier. Bel hiervoor naar 085 303 5389.

Deel dit nieuwsbericht