Lekker blijven fietsen

Foto van een fietser en een begeleider

Kom naar het Fietsfestival op 19 juni 

Houdt u van fietsen en wilt u dat graag met zelfvertrouwen tot op hoge leeftijd blijven doen? Kom dan naar het Doortrappen Fietsfestival op woensdag 19 juni bij de Leiderdorpse voetbalvereniging R.C.L. Op het Doortrappen Fietsfestival vinden senioren alles wat nodig is om met plezier en vertrouwen te blijven fietsen. U bent van harte welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur aan de Bloemerd 2 in Leiderdorp. De toegang is gratis.

Er is genoeg te beleven 

Test uw behendigheid op het fietsparcours of neem het samen met uw kleinkind(eren) op tegen een ander team met de fietsquiz. Breng uw fiets langs bij de fietsenmaker voor een check. En volg een van de handige workshops, over veilig e-biken bijvoorbeeld.

Leuke middag voor jong en oud! 

Het Doortrappen Fietsfestival is bedoeld voor opa's, oma's (65+) en kleinkinderen, maar een oudere buurman, oom, tante of andere bekende meenemen mag natuurlijk ook. Wie samen met kleinkind(eren) minstens zes van de activiteiten bezoekt heeft bingo en kan met de volle bingokaart meedingen naar gratis kaarten voor Museum Boerhaave.

Meer informatie

Via de Facebookpagina

Foto: Jitske Seckel

Deel dit nieuwsbericht