Kreeg u hulp vanuit de Wmo, jeugdhulp of werk & inkomen?

Deel dan uw ervaringen met ons.

De gemeente Leiderdorp werkt aan een Sociale Agenda. In de Sociale Agenda worden belangrijke maatschappelijke keuzes voor een langere periode gemaakt. Dit gaat alle inwoners aan. Het gaat bijvoorbeeld over de sport- en cultuurverenigingen van de gemeente en om de zorg. Om gezamenlijk keuzes te maken, hebben wij uw mening nodig.

Op dit moment doen wij onderzoek naar de ervaring van inwoners, die zorg en/ of ondersteuning hebben gekregen vanuit de Wmo, jeugdhulp of werk en inkomen. Wij doen dit onderzoek door middel van een klantreisinterview.

Wat houdt het onderzoek in?

In het onderzoek wordt samen met u gekeken naar wat u heeft meegemaakt tijdens aanvraag voor hulp. Maar ook toen u de ondersteuning kreeg en toen de ondersteuning werd afgerond. Wat waren de positieve ervaringen? Wat ging er mis of kon er verbeterd worden? Wat zou u als inwoner willen? Hoe wilt u het liefste geholpen worden? Op die manier kan de gemeente beter weten wat inwoners écht belangrijk vinden. Gemeente Leiderdorp gebruikt de input uit dit onderzoek om de zorg en ondersteuning te verbeteren. Wij willen het laten aansluiten op wat inwoners écht belangrijk vinden.

Wat vraagt het van u als inwoner?


Een interview voor een klantreis duurt 1 tot max. 1,5 uur. Het vindt plaats bij de gemeente of bij u thuis. Wat u zelf het prettigste vindt. De klantreis wordt anoniem gemaakt. Het is dus niet naar u terug te leiden.

Meer informatie of aanmelden


Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan door voor 21 april te mailen naar l.pistone@leiderdorp.nl. U kunt hier de gemeente Leiderdorp enorm mee helpen om de zorg en ondersteuning nog beter aan te laten sluiten of uw wensen en behoeften.

Deel dit nieuwsbericht