Koninklijke onderscheiding op tijd aanvragen

Foto van een lintje

Kent u iemand die veel voor de samenleving heeft gedaan? En wilt u die persoon voordragen voor een Koninklijke onderscheiding op Lintjesregen 2025? Laat dit dan weten aan de gemeente. De persoon die u voordraagt moet in Leiderdorp wonen en mag niet weten dat u hem of haar voordraagt.

Aanvragen

U kunt iemand voordragen door een kort online verzoekformulier in te vullen op www.lintjes.nl. U leest daar ook wat de werkwijze is.

Op tijd indienen

De behandeling van een voorstel kost veel tijd: minimaal 6 maanden tot de uitreiking van een Koninklijke onderscheiding. Aanvragen voor Lintjesregen 2025 moeten uiterlijk 8 juli 2024 zijn ingediend. Met alle documenten die erbij horen.

Lintje bij andere gelegenheid 

Ook bij een andere gelegenheid dan de lintjesregen kunt u een persoon voordragen voor een Koninklijke onderscheiding. Bijvoorbeeld bij een jubileum of afscheid. Vraag dit ook uiterlijk 6 maanden voor de gewenste uitreikingsdatum aan.

Vragen

Heeft u vragen? Bel met Annelies Kooreman of Sami Lotfi van Kabinetszaken op 071 5458500. Of mail naar kabinet@leiderdorp.nl.

Deel dit nieuwsbericht