Inloopavond over herinrichting Kreken-zuid

De riolering in de Kreken-zuid is 60 jaar oud en moet vervangen worden. Dat gaan we doen in 2025. We leggen dan ook een apart riool voor de afvoer van regenwater aan. Omdat de straat open moet, passen we meteen de wegen, de parkeerplaatsen en het groen aan. We hebben een schetsontwerp van de herinrichting gemaakt. Dat kunt u bekijken tijdens een inloopavond op 17 september.

Plangebied

Kreken-zuid omvat de volgende straten: Lisdoddekreek 9 t/m 72, Pijlkruidkreek 2 t/m 20, Kalmoeskreek 1 t/m 21, Wederikkreek 1 t/m 21, Waterleliekreek geen huisnummers, Waterbieskreek 1 t/m 48.

Inloopavond

Op dinsdag 17 september houden we tussen 19.00 uur en 20.30 uur een inloopavond in het gemeentehuis. U kunt dan de nieuwe inrichting bekijken, vragen stellen en wensen en ideeën met ons delen. 

Aanmelden

Wij vinden het fijn als u zich aanmeldt, en aangeeft met hoeveel personen u komt. Stuur daarvoor een e-mail naar info@leiderdorp.nl onder vermelding van ‘inloopavond Kreken-zuid’.

Vragen

Meer informatie over de vervanging van de riolering en de herinrichting van de openbare ruimte vindt u na de inloopavond op de projectpagina

Deel dit nieuwsbericht