Werkzaamheden Rietschans en Zijldijk

Vanaf eind september tot en met eind november zijn er werkzaamheden aan het elektriciteitsnet op en rondom de Rietschans en de Zijldijk. Het elektriciteitsnet wordt onder meer toekomstbestendig gemaakt. Hierdoor kan het verkeer enige hinder ondervinden

De werkzaamheden op de Zijldijk zijn ten noorden van het kruispunt van de Zijldijk en de Rietschans. Deze beginnen maandag 30 september en zullen vrijdag 29 november worden afgerond. De werkzaamheden op de Rietschans vinden plaats van 11 november t/m 24 november. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen het kruispunt van de Zijldijk en de Rietschans en het kruispunt van de Rietschans en de Touwbaan. Het verkeer kan mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Als een wegvak of fietspad is afgesloten leiden de verkeersbegeleiders het verkeer in goede banen. Er zullen verkeerslichten zijn in de avonduren, de nacht en in het weekend. Bedrijven en bewoners in de directe omgeving van de werkzaamheden zullen aanvullend door de aannemer worden geïnformeerd over de actuele werkzaamheden. U wordt dus ook geïnformeerd als er specifieke verkeersmaatregelen nodig zijn, zoals rondom de bereikbaarheid van een bedrijf of woning. 

Contact

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar info@leiderdorp.nl. Vermeld in het onderwerp ‘verkeershinder Rietschans/Zijldijk’. 

Deel dit nieuwsbericht