Werkzaamheden Persant Snoepweg

Tussen maandag 13 november 20:00 uur en dinsdag 14 november 6:00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de Persant Snoepweg, tussen de Elisabethhof en de rotonde bij de McDonald’s. De rijbanen krijgen op een aantal locaties nieuw asfalt en op de rotonde wordt het straatwerk hersteld.

Beperkte bereikbaarheid in 2 fases

Fase 1 van 13 november 20:00 uur tot 14 november 0:30 uur:

De Persant Snoepweg is afgesloten tussen de Elisabethhof en de rotonde bij de McDonald’s. De McDonald’s, KFC en Golden Tulip zijn alleen bereikbaar vanaf de rotonde met de N446. Ook wegrijden bij deze bedrijven is alleen mogelijk richting de rotonde met de N446.

Fase 2 van 14 november 0:30 uur t/m 14 november 6:00 uur:

De Persant Snoepweg is dan helemaal afgesloten tussen de Elisabethhof en de rotonde met de N446. De McDonald’s, KFC en Golden Tulip zijn dan niet bereikbaar. Medewerkers die na 0:30 uur de panden willen verlaten, worden door de verkeersregelaars door het werkvak begeleid richting de rotonde met de N446.

Voor hulpdiensten en per fiets bereikbaar

Hulpdiensten hebben altijd toegang tot de Persant Snoepweg, aanliggende woningen en bedrijven. Hier zijn zij al van op de hoogte. De fietspaden naast de Persant Snoepweg blijven tijdens de werkzaamheden gewoon open.

Deel dit nieuwsbericht