Save the date

Flyer over regionale netwerkmiddag

Klaar om (persoonlijk) te groeien als ondernemer? Zet dan de Regionale Netwerkmiddag van 21 november alvast in uw agenda. Locatie: ECC Leiden, 16.00 – 19.30 uur. Tijdens de middag hoort u ervaringsverhalen van andere ondernemers uit de regio en gaat u met inspiratie en tips naar huis. Na de zomer wordt het programma bekendgemaakt.

Groeien met succesvol leiderschap

Binnen uw onderneming komt u dagelijks voor allerlei soorten uitdagingen te staan. Het aantrekken van nieuwe klanten, het vinden en behouden van goed personeel, het omgaan met regeldruk en stijgende kosten zijn maar een paar voorbeelden. Loskomen van de dagelijkse werkvoorraad is nodig, maar soms ook heel lastig. Om te kunnen blijven groeien als onderneming en om al deze uitdagingen goed te kunnen managen, is uw persoonlijke groei essentieel.

Hoor ervaringen en kom netwerken

Hoor hoe u kunt groeien in uw rol als ondernemer, via zelfsturing naar succes. Leer hoe u leiding kunt geven, een gezonde werk-privé balans houdt en uw medewerkers optimaal kunt motiveren om zich in te zetten voor uw bedrijf. Ontmoet andere ondernemers uit de regio die voor dezelfde uitdagingen staan tijdens de netwerkborrel.

Klaar om (persoonlijk) te groeien? Zet dan 21 november alvast in uw agenda. Locatie: ECC Leiden, 16.00 – 19.30 uur.

De regionale netwerkmiddag is een initiatief van Economie071, Rabobank en VNO-NCW Rijnland.

Wilt u op de hoogte blijven? Info vindt u op www.ondernemenin071.nl

 

 

Deel dit nieuwsbericht