Rioleringswerkzaamheden Hoofdstraat

De werkzaamheden voor het project Doeszicht bij de Hoofdstraat zijn in volle gang. De ruwbouwwerkzaamheden voor blok 1, naast woning 205, uitgevoerd door Thunnissen Bouw zijn in week 45 grotendeels afgerond.

In week 46 tot en met week 49 voert het bedrijf H.H. van Egmond BV. de rioleringswerkzaamheden uit in de Hoofdstraat. Dit houdt in dat het hoofdriool in de rijweg van de Hoofdstraat gelegen voor de woningen 214 t/m 220 wordt vernieuwd. Daarnaast worden voor de nieuwe woningen 213 t/m 219 nieuwe rioolaansluitingen gemaakt, die worden verbonden op het bestaande riool.

Om de straat zo kort mogelijk open te houden zal tegelijkertijd door Thunnissen Bouw de mantelbuizen voor de nutsbedrijven en een keerwand geplaatst worden bij de kavel langs de Doesbrug. Daarnaast worden, zoals eerder is gecommuniceerd, in week 46 t/m week 48 renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de onderkant van de Doesbrug in opdracht van de gemeente Leiderdorp.

Door het combineren van de renovatie van de Doesbrug met de rioleringswerkzaamheden hebben onze opdrachtgevers eraan gewerkt om de verkeersoverlast voor de omgeving zo efficiĆ«nt en kort mogelijk te laten duren. Verdere informatie ontvangen omwonenden via een bewonersbrief.

Deel dit nieuwsbericht