Raadsvergadering fietsveiligheid Rietschans

Foto van de raadszaal

Op 10 maart dit jaar vond op de Rietschans een afschuwelijk ongeluk plaats; hierbij kwam de 12-jarige Leiderdorper Nino om het leven. Een aantal weken na dit ongeluk heeft de gemeente een petitie in ontvangst genomen waarin wordt opgeroepen om dit gebied veiliger te maken. De gemeente heeft verschillende onderzoeken laten uitvoeren. Aan de hand daarvan is gewerkt aan een raadsvoorstel met een aantal ideeën om de fietsveiligheid in dit gebied te verbeteren.

Op maandag 5 juni vergadert de gemeenteraad over dit voorstel. Deze vergadering is openbaar en vindt plaats om 20.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De vergadering is ook live te volgen of achteraf terug te kijken op de website van de gemeenteraad. U kunt deze avond ook inspreken. Meldt u zich daarvoor aan door een e-mail te sturen naar griffie@leiderdorp.nl. Dat kan tot uiterlijk 5 juni 12.00 uur. 

Op de website www.leiderdorp.nl/rietschans vindt u alle actuele informatie over dit onderwerp. Hier vindt u ook een link naar de vergaderstukken voor deze raadsvergadering. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@leiderdorp.nl

Deel dit nieuwsbericht