Nieuwe corona vaccinatieronde

Foto van iemand die coronaprik krijgt

Op maandag 16 september start een nieuwe vaccinatieronde tegen corona. 60-plussers, volwassenen die een uitnodiging krijgen voor de griepprik en zorgmedewerkers, kunnen de coronaprik tot 6 december 2024 halen.

Afspraak maken

Vanaf 27 augustus tot half oktober ontvangen mensen van 60 jaar en ouder een persoonlijke uitnodigingsbrief van het RIVM. Mensen onder de 60 die in aanmerking komen voor de griepprik en zorgmedewerkers, krijgen geen uitnodiging van het RIVM.
Een afspraak kan vanaf 27 augustus worden gemaakt via www.planjeprik.nl (DigiD nodig) of 0800 – 7070 (geen DigiD nodig).
Ook mensen die buiten bovenstaande groepen vallen, kunnen de coronaprik krijgen. Bijvoorbeeld omdat ze een kwetsbaar gezinslid hebben of op advies van een behandelend arts.

Priklocaties

De coronavaccinatie is vanaf maandag 16 september - alleen op afspraak - te halen op de priklocaties van Hecht GGD Hollands Midden. In Leiden is dat bij het ECC op de Haagse Schouwweg. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de coronavaccinatie in Hollands Midden op www.ggdhm.nl/priklocaties-corona. Ga voor algemene informatie naar www.rivm.nl/corona of bel 0800 - 7070.

Deel dit nieuwsbericht