Langer zelfstandig thuis

Flyer met QR code

Natuurlijk willen we allemaal zo lang mogelijk gezond en zelfstandig blijven, zodat we kunnen genieten van de dingen die voor ons belangrijk zijn. Een val kan dit geluk in één klap veranderen, zelfs als u fit en vitaal bent. Wist u dat jaarlijks zo’n één miljoen 65-plussers vallen? Incluzio helpt u graag met het geven van advies en gratis valpreventiecursussen. 

Doe de test

Benieuwd hoe groot uw kans is om te vallen? Doe de snelle test op www.incluzioleiderdorp.nl/valpreventie en ontdek wat u kunt doen om stevig te blijven staan. Zo kunt u de dingen blijven doen die u leuk én belangrijk vindt, zoals de boodschappen, fietsen of op bezoek bij familie. 

Incluzio staat voor u klaar

Het team van Incluzio en verschillende zorgpartners staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren over de mogelijkheden om uw valrisico te verminderen. Zo kunt u advies inwinnen en zijn er, wanneer u in een matig of hoog valrisico valt, gratis valpreventiecursussen beschikbaar. De medewerkers van Incluzio staan voor u klaar. Loop binnen in de Sterrentuin of bel 071-5413536.

Deel dit nieuwsbericht