Kamers met aandacht

Weet u nog dat u uit huis ging? Waarschijnlijk kreeg u hulp van uw ouders, vrienden of familie en waren zij er als het even niet mee zat. Maar wat als je dat niet hebt?

Kamers met Aandacht zoekt mensen die een kamer willen verhuren aan een jongere tussen de 18-23 jaar, die graag op eigen benen wil staan, maar nog een tussenstap kan gebruiken naar gehele zelfstandigheid. Kamers met Aandacht heeft nu ook de mogelijkheid om kleine verbouwingskosten te vergoeden indien dit het verhuren van een Kamer met Aandacht mogelijk maakt. 

Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden

Heeft u een koop- of huurwoning? Werkt u, heeft u een uitkering of bent u gepensioneerd? Ook u kunt verhuurder worden. Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden. Of het nu een extra slaapkamer met gedeelde voorzieningen of een zolderkamer met eigen keukenblokje is.

Online informatiebijeenkomst

Op 27 juni is er een korte online informatiebijeenkomsten over Kamers met Aandacht. Heeft u interesse? Meld u via www.kamersmetaandacht.nl aan. Heeft u een kamer vrij die u wilt verhuren? Neem dan contact op via de coördinator in uw gemeente: Suzan Westerhuis (06-21638411)

Deel dit nieuwsbericht