Informatiebijeenkomst zonne-energie voor ondernemers

Uitnodiging bijeenkomst

Op woensdag 14 juni is er een informatiebijeenkomst voor ondernemers van bedrijventerrein A4-zone. Ook wel Elisabethhof genoemd. De bijeenkomst staat in het teken van zonnepanelen. Er is namelijk nog veel ruimte in Holland Rijnland om bedrijfsdaken in te zetten voor zonne-energie. Het is een onderdeel van de Tour du Soleil. Daarmee bezoeken we bedrijventerreinen in de regio. Dit om ondernemers te informeren over de mogelijkheden voor zon op dak. De bijeenkomst is van 10.15 tot 13.00 bij woonboulevard Wooon, Meubelplein Leiderdorp.

Gratis maatwerkadvies zonnepanelen

Ondernemers gevestigd op bedrijventerrein A4-zone krijgen tijdens de bijeenkomst een gratis maatwerkadvies voor zonnepanelen. Dit advies heeft een waarde van 800 euro. Overige ondernemers uit Leiderdorp zijn ook van harte welkom. Zij kunnen hierdoor meer te weten komen over zonnepanelen op hun bedrijfsdak.

Programma

  • 10.15 uur Ontvangst
  • 10.30 uur Start programma met onder andere:
    Presentatie Energieke regio over Zon op dak. Hierin gaan we in op (on)mogelijkheden, verdienmodellen en subsidie. De lokale energiecoöperatie Zon op Leiderdorp is aanwezig. U krijgt informatie van Liander over netcongestie. De lokale ondernemer Mobilae deelt ervaringen. Ook bieden de gemeente en Rabobank dakscans aan. Ter afsluiting is er een hapje en drankje
  • 13.00 uur Einde

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door te mailen naar duurzaam@leiderdorp.nl.

Deel dit nieuwsbericht