Informatiebijeenkomst over voorlopig ontwerp Kerkwijk

De riolering in de Kerkwijk is 60 jaar oud en aan vervanging toe. Dit maakt het mogelijk ook het groen en de biodiversiteit te verbeteren en de wijk bestand te maken tegen klimaatverandering. Het elektriciteitsnet wordt eveneens voorbereid op de toekomst. Voor de vernieuwing van de openbare ruimte van de Kerkwijk is een voorlopig ontwerp gemaakt. 

Op donderdag 5 september 2024 kunt u het ontwerp bekijken. We houden dan een informatiebijeenkomst in de Koningin Julianaschool aan de Kom van Aaiweg 2.

Aanmelden

Wij verwachten veel belangstelling. Daarom zijn er drie tijdstippen om deel te nemen: 17.00 uur, 18.30 uur en 20.00 uur. U moet zich hiervoor inschrijven. Dat kan door te mailen naar f.nauman@leiderdorp.nl onder vermelding van het gewenste tijdstip.

Programma

We starten iedere ronde met een algemene toelichting. Daarna kunt u bij verschillende tafels meer gerichte vragen stellen. 

Kunt u niet aanwezig zijn? Na de bewonersavond zijn de ontwerpen te bekijken op www.leiderdorp.nl/kerkwijk. U kunt dan nog tot eind september uw opmerkingen op het ontwerp mailen naar omgevingsmanager Francis Nauman op f.nauman@leiderdorp.nl.

 

Deel dit nieuwsbericht