Financieel steuntje in de rug

Flyer Volwassenenfonds voor financiƫle steun bij sport- en cultuuractiviteiten

Wilt u graag meedoen aan een sport- of cultuurles, maar uw portemonnee wilt dit niet? Misschien komt u dan in aanmerking voor het Volwassenenfonds Sport en Cultuur. Dit fonds betaalt kosten voor volwassenen die het minder breed hebben.

 

Hoe werkt het?


Stap 1
Controleer uw gemeente op de website en bekijk welke spelregels gelden. Op deze pagina vind je ook verschillende intermediairs die u kunnen helpen met uw aanvraag.


Stap 2
Bedenk welke activiteit u graag wilt doen. Download het deelnemersformulier op de website en vul deze in (digitaal of geprint). Neem dit formulier mee naar de afspraak met uw intermediair.


Stap 3
De intermediair bespreekt met u uw situatie en vraagt u om een proefles te doen.


Stap 4
Na de (geslaagde) proefles geef je het deelnemersformulier aan uw intermediair. Deze zal voor u de aanvraag insturen. Na ongeveer drie weken hoort u of uw aanvraag is goedgekeurd.


Stap 5
Goedgekeurd? Dan kunt u zich inschrijven bij de sport- of cultuuraanbieder.


Stap 6
In sommige gemeenten krijgt u ook een waardebon om sportspullen of attributen te kopen. U hoort dit van je intermediair.


Stap 7
Het Volwassenenfonds betaalt de contributie rechtstreeks aan de sport- of cultuuraanbieder en verrekent de waardebon met
de gekozen winkel.


Veel plezier met deelname aan uw gekozen sport- of cultuuractiviteit!

Deel dit nieuwsbericht