Corona vaccinatieronde 2024 van start

Vrouw wordt gevaccineerd

De corona vaccinatieronde 2024 in Hollands Midden is 17 september gestart. Inwoners van de regio die in aanmerking komen voor de coronaprik, kunnen de komende maanden terecht in Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. In de regio Hollands Midden is 5 december de laatste prikdag.

Deze najaarsronde is voor 60-plussers, mensen van 18 t/m 59 jaar die een uitnodiging voor de griepprik krijgen en zorgmedewerkers die direct in contact komen met mensen met een kwetsbare gezondheid. Alleen 60-plussers krijgen een uitnodiging per post. Dit gaat in delen, er zijn dus nog uitnodigingen onderweg. 

Mensen met een afspraak kunnen terecht op drie grote centrale locaties in de regio: ECC Leiden (Haagse Schouwweg 10), Gouda (Kampenringweg 44a) en buurthuis AquaRijn in Alphen a/d Rijn (Chantarel 10). Voor bewoners van zorginstellingen en mensen die door een ernstige ziekte of beperking niet naar een van de centrale priklocaties kunnen komen, zijn er mobiele teams. Deze teams prikken in zorgstellingen of bij mensen thuis. Alle informatie over de najaarsronde in de regio is te vinden op de website van Hecht GGD Hollands Midden: https://www.ggdhm.nl/priklocaties-corona.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan via: 

-            www.planjeprik.nl (DigiD nodig)

-            0800-7070 (geen DigiD nodig)

Deel dit nieuwsbericht